Олія сиродавлена Кокосова 200мл (Здорово!)
105 ₴
- Готово до відправки
- Код: 203950
+380 (99) 045-40-26
- +380 (98) 357-34-20
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Науковці дослідили, що третина населення землі, в певній мірі, залежить від використання кокосів. Кокосова олія, безумовно, найвідоміший продукт перероблення кокосу, а корисні властивості кокосової олії поширили її використання далеко за межі країн Азії, Африки та Океанії.
Проведені у 2009 році дослідження серед молодих бразильських жінок, з надмірною вагою тіла, довели, що кокосова олія сприяє схудненню, тому що знижує швидкість перетворення поживних речовин в жирову тканину та зменшує відчуття голоду.
“Дивовижні” властивості кокосової олії
Сфера використання олії з кокосу дивує не менше, ніж її цінні властивості. Кокосову олію використовують в:
кулінарії;
традиційній, сучасній та нетрадиційній медицині;
косметології та при виготовленні косметики;
Нерафінована кокосова олія холодного або гарячого пресування використовується для приготування різноманітних страв. Продукт, здобутий шляхом холодного пресування, є ціннішим завдяки більшій кількості вітамінів та мікроелементів.
Вживання кокосової олії в їжу має наступні беззаперечні переваги:
покращення перетравлювання та засвоювання їжі;
профілактика атеросклерозу;
профілактика та лікування гельмінтозу, бактеріальних і вірусних захворювань організму (герпес, грип, цитомегаловірус, грибкові інфекції, збудник виразки шлунку);
загальне підвищення імунної системи організму;
підвищення лактації у матерів, що вигодовують немовлят;
зменшення залежності від вживання цукру;
профілактика кровоточивості ясен;
Смаження на кокосовій олії безпечне для здоров’я, тому що вона не виділяє вільні радикали, на відміну від оливкової. Незначним недоліком вважається той факт, що температура задимлення кокосової олії трохи нижча, ніж оливкової.
Інформація для замовлення
- Ціна: 105 ₴