Склад: протеїн (борошно) з насіння гарбуза голонасінного. Не містить барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, хімічних домішок.
Калорійність 100 г продукту: 494,17 ккал / 2067,60 кДж.
Поживна цінність 100 г продукту: білки – 43,18 г, жири – 29,35 г, вуглеводи – 15.28 г, харчові волокна – 8,57 г.
Властивості: борошно з насіння гарбуза сприяє очищенню від шлаків і токсинів та насиченню організму вітамінами А, В1, В2, В3, B4, B5, B6 та B9, С, Е, К, амінокислотами, зокрема, аргініном, мінеральними елементами. Борошно багате на фосфор, магній та калій.
Борошно з насіння гарбуза - рекомендований додаток до раціону харчування завдяки властивостям продукту знижувати рівень глюкози у крові. Як джерело білка допомагає збільшити м’язову масу, регулювати вагу, стримувати апетит та підвищити загальний тонус організму.
Спосіб застосування: борошно з насіння гарбуза додають до безглютенових сумішей для випічки. Також борошно додають до соусів, каш, супів. Протеїн з насіння гарбуза - популярний інгредієнт для приготування спортивних коктейлів, смузі та інших напоїв.
Умови зберігання: зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів.
Застереження при застосуванні: підвищена чутливість до біологічно активних компонентів продукту.
Термін придатності: 12 місяців.
Країна-виробник: Україна.
Інформація для замовлення
- Ціна: 110 ₴