-18%
Цибуля саянка Тропеана Лунга 300 шт Сонячний март
11 ₴
9 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
- Код: 203471
+380 (99) 045-40-26
- +380 (98) 357-34-20
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Знаменита старовинна італійська реліквія у формі цибулин-торпед, назва яких означає «Довжинний червоний цвіт Тропеї». Це найвідоміший лук в Італії. У Калабрії, кожен серпень, у гламурному пляжному містечку Тропея проводиться знаменитий луковий фестиваль. Але вже в траві та червні ця цибуля продається на узбережжі. Витягнуті, як торпеди, приблизно 10 см завдовжки, ці глянсові бордові цибулини з тонкою шкіркою й легкою ніжною соковитою білорозовою м'якоттю з хрусткою текстурою, легко нарізаються рівними кільцями. Кухаря люблять їх готувати на грилі або тушкувати. Солодка, м'яка та смачна цибуля для осінньої насолоди. Кажуть, що лук Тропея такий м'який, що його можна їсти, точно, як яблука! Високий вміст цукру означає, що він добре карамелізується під час приготування. У сирому вигляді він не надто пригнічує смак і аромат компонентів салатів. Лук, морква та селера — свята трійка італійської кухні. Ранній сорт короткого дня готовий до збирання через — 90-100 днів після відходів. Його починають збирати, як молодий зелений лук, коли цибулини починають набухати, купуючи гарний яскравий пурпуровий колір. У міру росту цибулини мають форму довгої грушоподібної торпеди та набирають глибокий гострий аромат. Потрібне невелике окучування до 10 см і велика кількість вологи, щоб нижня частина цибулини не стала плоскою. В Італії цей лук плете в коси для зберігання впродовж 3-4 місяців. Як і всі солодкі луки, він не призначений для тривалого зберігання.
Інформація для замовлення
- Ціна: 9 ₴